Telesur

Telesur is een prepaid mobiele provider speciaal voor mensen die een connectie hebben met Suriname. Als ze er zelf regelmatig komen of als ze familie hebben met wie ze veel contact hebben is een simkaart van Telesur kopen een goed idee. Bij deze provider kun je namelijk een tweelanden simkaart kopen. Hierbij krijg je twee telefoonnummers, een Nederlandse en een Surinaamse. Telesur maakt in Nederland gebruik van het Vodafone netwerk.

Telesur producten

Telesur biedt de volgende producten aan:

  • Tweelanden simkaart

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij geen abonnementen aan van Telesur. Dit omdat de provider geen abonnementen aanbiedt.

Telesur dual sim bundels

Op de simkaart die je van Telesur krijgt staan een Nederlands en een Surinaams telefoonnummer. Hiermee bel je in beide landen tegen het lokale tarief.

Je Surinaamse telefoonnummer kun je gratis laten opnemen in de Surinaamse telefoongids. Zo kunnen vrienden en familie in Suriname jou gemakkelijker vinden. Ook heeft dit een groot voordeel als je in Suriname op vakantie bent, je kunt gewoon je telefoon en simkaart houden en bent toch voordelig en direct bereikbaar.

Je kunt ook een aantal bundels activeren per maand. Bundels om voordeliger te bellen in Nederland en naar Suriname en bijvoorbeeld sms en databundels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *