Telfort

Telfort biedt vaste telefonie, digitale tv, internet en mobiele telefonie op een eenvoudige en toegankelijke manier aan. Tegenwoordig richt de provider zich zowel op consumenten als op zakelijke klanten. Het bedrijf wil de voordelige en betrouwbare internetaanbieder zijn en staat voor: eenvoudig en altijd waar voor je geld, met de slogan ‘Telfort werkt in je voordeel’.

Telfort heeft sinds de oprichting in 1996 hard gewerkt aan betrouwbaarheid en innovatie. De provider probeert ervoor te zorgen dat er steeds betere, slimmere en voordeligere oplossingen komen voor klanten. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 2 miljoen klanten.

Telfort pakketten

[daisycon_allesin1 mediaid=”233961″ pakket=”internettvbellen” view=”normaal” programs=”7″ subid=”Telfort”]

Telfort biedt de volgende abonnementen aan:

  • Internetabonnementen
  • Internet + digitale tv pakket
  • Internet + telefonie pakket
  • Digitale televisieabonnementen
  • Mobiele abonnementen
  • Alles in 1 pakket met internet, bellen en digitale tv

Binnen deze abonnementen heb je de keuze in verschillende snelheden voor internet, binnen de abonnementen zit geen verschil tussen de telefonie en het aanbod tv-zenders. Wel kun je extra pakketten bestellen voor extra zenders. De abonnementen worden aangeboden via zowel ADSL en, indien mogelijk in jouw regio, glasvezel.

Telfort als onderdeel van KPN

Sinds 2005 is Telfort een dochter van KPN Telecom en maakt de provider gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk biedt zowel binnen- als buitenshuis een uitstekende dekking. Hiermee biedt het bedrijf een eenvoudige, betrouwbare dienst aan waar de prijsbewuste klant naar op zoek is.
Voor de overname van Telfort door KPN is de naam van het bedrijf een aantal keer gewijzigd. Telfort, door de Nederlandse Spoorwegen en British Telecom opgericht, is in 2001 gewijzigd in O2 om in 2003 na enkele wijzigingen in het bedrijf weer als Telfort verder te gaan. In 2005 werd KPN eigenaar van de provider. Sinds 2007 biedt Telfort ook internet en vast bellen, in 2011 is hier interactieve tv bijgekomen.

Telfort glasvezelinternet

KPN, als eigenaar van Telfort, heeft eind 2012 glasvezelserviceproviders KickXL, Concepts, XMS en Lijbrandt overgenomen. Alle klanten van deze providers zullen begin 2015 zijn ondergebracht bij Telfort.

Telfort overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Kun je voor jouw specifieke switch gebruikmaken van de overstapservice? Dan wordt in de vergelijker deze optie aangeboden.

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *