Vodafone

Vodafone is over de hele wereld gezien het grootste telecommunicatiebedrijf met meer dan 400 miljoen klanten. Alleen in Nederland al verzorgt deze provider meer dan 5 miljoen aansluitingen waarvan de meeste voor mobiele telefonie en mobiel internet. Behalve mobiele telefonie biedt Vodafone ook vast internet, digitale tv en vaste telefonie aan via ADSL en glasvezel. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group. Vodafone Group is wat betreft omzet, met meer dan 434 miljoen mobiele klanten en 9 miljoen klanten op het vaste netwerk, een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld.

Vodafone pakketten

Vodafone biedt de volgende abonnementen aan:

  • Internetabonnementen
  • Internet + digitale tv pakket
  • Internet + telefonie pakket
  • Mobiele abonnementen
  • Alles in 1 pakket met internet, bellen en digitale tv

Binnen deze abonnementen heb je de keuze in verschillende snelheden voor internet, binnen de abonnementen zit geen verschil tussen de telefonie en het aanbod tv-zenders. Wel kun je extra pakketten bestellen voor extra zenders. De abonnementen worden aangeboden via zowel ADSL en, indien mogelijk in jouw regio, glasvezel.

Vodafone innovatie en duurzaamheid

Bij Vodafone staat innovatie hoog in het vaandel. Hierbij worden de grenzen van bestaande activiteiten opgezocht. Duurzaamheid is ook een groot aandachtspunt binnen het bedrijf. Zo wordt 100% van de stroomvoorziening van Vodafone in Nederland opgewekt uit windkracht.

Vodafone geschiedenis

In 1982 is de Vodafone Group opgericht in Groot-Brittannië. In Nederland ging het bedrijf opereren onder de naam ‘Libertel Group’. Libertel begon in 1995 met de aanleg van een tweede GSM-netwerk in Nederland. Twee jaar later behaalde Libertel de 1 miljoen klanten voor mobiele telefonie. Sinds 2002 is de naam van Libertel veranderd in Vodafone. De provider biedt vanaf juni 2007 vast internet + vaste telefonie aan en is in 2011 begonnen met haar alles in 1 pakketten via glasvezel.

Vodafone overstapservice

De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Kun je hier voor jouw specifieke switch gebruik van maken? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker. Stap over en profiteer van een aantrekkelijke overstapkorting!

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *