XS4ALL

XS4ALL is in 1993 opgericht door vier internetpioniers en heeft zich ontwikkelt tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. De internetprovider heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en staat voor uitstekende service, veilige en hoogwaardige internetdiensten en maatschappelijke betrokkenheid. KPN is in 1998 de eigenaar geworden van XS4ALL. Het bedrijf was de eerste internet service provider die internettoegang aan particulieren aanbood in Nederland.

XS4ALL pakketten

XS4ALL biedt de volgende abonnementen aan:

Binnen deze abonnementen heb je de keuze in verschillende snelheden voor internet, verschillende hoeveelheden (HD) tv-zenders. Er zit geen verschil tussen het telefonie aanbod. Je kunt ook extra pakketten bestellen voor nog meer extra tv-zenders, of bijvoorbeeld onbeperkt bellen. De abonnementen worden aangeboden via zowel ADSL en, indien mogelijk in jouw regio, glasvezel.

XS4ALL maatschappelijke betrokkenheid en privacy

XS4ALL is een internetprovider die maatschappelijk betrokken is en zich hard maakt voor privacy en veiligheid. Er worden regelmatig publicaties geschreven over het internet en de samenleving en de internetaanbieder is ook politiek actief. XS4ALL schuwt geen rechtszaak en streeft naar een open, vrij en ongereguleerd internet. Daarnaast ziet het bedrijf in de ontwikkeling van internet een belangrijke rol weggelegd voor zichzelf en XS4ALL onderhoudt hechte internationale banden met de internetgemeenschap die aan de basis stond van het ontstaan van internet.

XS4ALL privacy

De privacy van hun klanten is voor XS4ALL heilig. Ze hebben een heldere privacyverklaring, geen een Privacyjaarverslag uit en hebben een Privacy-officer in dienst. Deze bewaakt de veilige en zorgvuldige omgang van XS4ALL met persoonlijke gegevens.

XS4ALL overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? Wordt in de vergelijker de overstapservice aangeboden voor je specifieke overstap? Dan hoef je je huidige aanbieder niet op te zeggen. Dit doet de nieuwe provider dan voor je.

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *