Youfone

Youfone, opgericht in 2008, is een provider die alleen sim only abonnementen aanbiedt. Het is een zelfstandig opererende provider die actief is op het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor garanderen ze de kwaliteit van bellen en mobiel internet en kan Youfone profiteren van de ontwikkelingen en innovaties die KPN in hun netwerk doorvoert. Hierdoor is het mogelijk om ook 4G mobiel internet te leveren.

Youfone producten

Youfone biedt de volgende producten aan:

Hier bij TelefonieVergelijker bieden wij Youfone sim only abonnementen aan. De abonnementen verschillen in aantal belminuten, aantal sms’jes en de hoeveelheid data voor mobiel internet. Ook kan je kiezen tussen 3G of 4G internet.  Youfone heeft ook abonnementen die per maand opzegbaar zijn. Je kunt al je voorkeuren instellen in de vergelijker.

Youfone 4G abonnement

Mobiel internetten met 4G is bij Youfone ook mogelijk. Bij de abonnementen vanaf 1000 MB per maand is er de mogelijkheid om 4G als extra optie te nemen. Dit betekent dat je sneller kunt internetten met je mobiele telefoon, als deze tenminste 4G ondersteunt. Het kan zeker de moeite zijn om voor deze snellere en stabielere mobiele internetverbinding te kiezen.

Bij Youfone is het ook mogelijk om zelf een plafond in te stellen voor je verbruik. Zo voorkom je hoge kosten buiten je bundel. Je hebt ook de keuze uit verschillende aanvullende bundels zoals een onbeperkt sms bundel en onderling bellen bundel.

Youfone voordelen

  • Grote dekking met betrouwbare KPN netwerk
  • Gratis klantenservice en nummerbehoud
  • Je kunt elke maand kiezen of je een 4G internetverbinding wilt
  • Nooit kosten buiten je internetbundel (snelheid wordt wel verlaagd)
  • Inzicht in je verbruik

Youfone nummerbehoud

Heb je het abonnement van je keuze gevonden? Veruit de meeste mobiele providers hebben een optie voor nummerbehoud. Zij zorgen ervoor dat je huidige abonnement wordt opgezegd nadat jouw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Kijk in de vergelijker om erachter te komen of jouw nieuwe provider deze service ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *