Ziggo

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en is beschikbaar in grote delen van het land. De kabelprovider is in februari 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Ziggo biedt via de kabel digitale tv, kabeltelevisie, internet en vaste telefonie aan. Het doel van het bedrijf is zoveel mogelijk Nederlanders dagelijks te laten genieten van de beste entertainment die er is, op een manier die toegankelijk is voor iedereen. Dit lukt ze goed, aangezien Ziggo ongeveer 2,8 miljoen huishoudens bedient. Ziggo heeft 2 miljoen klanten die internetten via hun netwerk, 2,3 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,6 miljoen telefonieabonnees. Sinds november 2014 is Ziggo een dochteronderneming van ’s werelds grootste kabelbedrijf Liberty Global.

Ziggo pakketten

UPC biedt de volgende abonnementen aan:

  • Internet + digitale tv pakket
  • Digitale tv + telefonie pakket
  • Digitale televisieabonnementen
  • Mobiele abonnementen
  • Alles in 1 pakket met internet, bellen en digitale tv

Binnen deze abonnementen heb je de keuze in verschillende snelheden voor internet, verschillende hoeveelheden (HD) tv-zenders. Er zit geen verschil tussen het telefonie aanbod. Je kunt ook extra pakketten bestellen voor nog meer extra tv-zenders, of bijvoorbeeld onbeperkt bellen. De abonnementen worden aangeboden via de kabel.

Ziggo gebied

Ziggo is actief in meer dan de helft van Nederland (56%). De grootste gemeentes in het Ziggo gebied zijn Den Haag, Utrecht, Tilburg, Groningen, Breda, Enschede, Amersfoort, Den Bosch, Maastricht, Leiden, Zwolle, Deventer, Sittard-Geleen en Delft.

Ziggo via kabel

Ziggo maakt gebruik van een verbinding via de kabel. De kabelverbinding is snel en er is nog voldoende ruimte voor groei in de toekomst. Op die manier kunnen telecomdiensten van de kabelaar de concurrentie met glasvezelaanbieders aan.

Ziggo overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? Veruit de meeste landelijke internetaanbieders hanteren een overstapservice. Zij nemen de overstap voor jou uit handen en zeggen je oude internetaanbieder voor je op. Kun je van deze service gebruikmaken voor jouw specifieke overstap? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker.

 

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *