kpn

KPN Play is nieuwe video on demand dienst met live tv

In het najaar van 2015 wordt KPN Play gelanceerd. Dit is een video on demand dienst waarin ook live tv zenders bekeken kunnen worden. De app moet voor zowel Android als iOS beschikbaar worden en biedt toegang tot films, series en live tv. De dienst moet ook voor niet KPN gebruikers toegankelijk zijn.

KPN Play speelt in op veranderende kijkgedrag

Volgens de provider speelt KPN Play in op het veranderende kijkgedrag in Nederland. Behalve apps voor iOS en Android zal de dienst ook via Chromecast beschikbaar zijn. KPN wil de dienst niet via een website ook beschikbaar maken voor laptops en computers. Momenteel wordt KPN Play in een groep van 300 gebruikers getest, vanaf juli zal het aantal testers vergroot worden.

KPN Play abonnement

De bedoeling van KPN Play is dat het een abonnementsdienst wordt. De prijzen die hiervoor betaald moeten worden zijn nog niet bekendgemaakt, maar er is wel al duidelijk dat er maandelijks opgezegd kan worden. Je kunt zeggen dat KPN Play een soort Netflix is maar dan in combinatie met live televisie. Er is nog niet bekend wat het aanbod is wat betreft films, series en tv-zenders.

Alles in 1 vergelijken

Wil jij sneller internet of een groter aanbod in (HD) tv-zenders? Vul jouw adresgegevens in de vergelijker in en bekijk direct welke alles in 1 pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn! Wij vergelijken ook mobiele abonnementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *