iPhone X – de meest moderne en slimme telefoon!

De laatste jaren gaat de ontwikkeling in de technologie erg snel. Apple is hier veruit de koploper met betrekking van de mobiele telefonie. Vanaf 3 november is de nieuwe iPhone X verkrijgbaar. Deze iPhone is één en al scherm, adembenemend mooi en Apple zou Apple niet zijn als er diverse verbeteringen zijn aangebracht. Maak nu alvast kennis met deze geweldige verbeterde iPhone versie!

Perfecte afmetingen

De iPhone X heeft een scherm van 5,8 inch; een ideale maat voor in je broekzak en door de afmetingen ligt de telefoon heerlijk in de hand.

Modern design

Het scherm loopt door tot in de rondgevormde hoeken. Doordat de iPhone één en al scherm is, is het een echte blikvanger. Nu wordt een film kijken nóg mooier op je telefoon! De kwaliteit van het beeld is ook adembenemend; hoge helderheid, diepe zwarttinten en natuurgetrouwe kleuren.

Gezichtsherkenning

Je telefoon ontgrendelen door middel van een vingerafdruk kenden we al, maar met de iPhone X kan je zelfs je iPhone ontgrendelen door gezichtsherkenning. Jouw gezicht is jouw nieuwe wachtwoord! Dat is erg makkelijk en een zeer veilig verificatie. Draag je in de zomer een zonnebril of in de winter een muts? Geen probleem! Deze iPhone is zeer intelligent en kan dankzij het zelflerende systeem veranderingen in je gezicht herkennen.

Portretmodus en portretbelichting

Natuurlijk wil je met deze iPhone selfies blijven maken, doordat de foto’s enorm scherp zijn. Met deze iPhone kun je foto’s maken in portretmodus, hierdoor wordt je gezicht haarscherp en wordt de achtergrond onscherp. Daarnaast is er ook een nieuwe portretbelichting toegevoegd, hiermee creëer je indrukwekkende en zeer professionele belichtingseffecten. Nooit meer problemen met een foto maken in een donkere omgeving!

Animoji

Dankzij de TrueDepth-camera kunnen er maar liefst 50 verschillende spierbewegingen worden geanalyseerd. Hierdoor kunnen je uitdrukkingen worden nagebootst in 12 verschillende Animoji. Hierdoor kan je jezelf omtoveren tot een varken, kat, panda of robot!

Sterkste glas ooit

Er is nog nooit een smartphone geweest met zulk sterk glas, zowel de voorkant als de achterkant. Dit is zeker een verbetering ten opzichte van de iPhone 7.

Draadloos opladen

Deze iPhone kun je draadloos opladen. De iPhone laadt op zodra je de iPhone op de Airpower-mat legt, hiermee kun je ook tegelijkertijd bijvoorbeeld je Apple watch opladen. In de toekomst zal je deze Airpower-mat ook in openbare ruimten vinden zoals een restaurant en een vliegveld.

Water- en stofbestendig

Uiteraard is ook deze iPhone water- en stofbestendig. Een regenbui zal deze iPhone dus zeker wel overleven.

Door al deze toegepaste verbeteringen en innovaties is de nieuwe iPhone X een verrijking voor het iPhone platform.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *