Onbeperkt zakelijk mobiel abonnement interessant?

De telecomproviders maken de afgelopen tijd enorm veel reclame. Grote reclameborden langs de snelweg van Tele2, posters op stations van T-mobile en op televisie doen ze alsof het niks kost zo’n abonnement. Klopt dat wel. Is een onbeperkt zakelijk mobiel abonnement interessant voor ondernemers?

Kosten besparen met zakelijk mobiel

Met een zakelijk mobiel abonnement kunnen bedrijven veel kosten besparen. De prijzen van deze zakelijke telefoonaansluitingen zijn de afgelopen jaren bijna gelijkgetrokken met de consumenten variant.

De afgelopen tijd wordt er flink gestunt door bekende providers. Denk aan Tele2 zakelijk met onbeperkt bellen én internetten of T-Mobile met Unlimited Madness. Voor nog geen € 25 per maand is alles dan geregeld. Zo kunnen medewerkers nooit meer over hun bundel gaan en bespaar je als bedrijf al snel 15% op de belkosten.

Unlimited acties & combideals

Providers vliegen over elkaar heen met acties om ervoor te zorgen dat ze nieuwe klanten aan zich kunnen binden. T-Mobile en Tele2 zijn hier sinds kort mee gestart, maar ook KPN en Vodafone/Ziggo zullen hierop in gaan spelen. Vaak begint het met onbeperkt bellen en smsen waarbij nog keuze is tussen databundels, bijvoorbeeld van 1 of 5 GB of onbeperkt data.

De verwachting is dat de providers de komende jaren steeds meer combideals gaan aanbieden zoals dat bij consumenten nu ook al gebeurt. Dan worden de kosten voor een zakelijk abonnement nog veel lager dan nu al het geval is.

Wat moet als ondernemer kiezen?

Als ondernemer is er veel keuze. Je kan natuurlijk zelf abonnementen gaan zoeken op de websites van de providers. Maar vaak zijn er betere deals te vinden bij telefoonwinkels. Op ZakelijkBellen.nl kan je zakelijke abonnementen vergelijken. Voor degene die iets meer willen weten.

Het advies

Voor veel ondernemers is zakelijk sim only een goede keuze. Je hebt dan geen zorgen over extra kosten en hoeft medewerkers niet te controleren op het gebruik van hun telefoon. Maar het is natuurlijk aan u als ondernemer om de kosten en baten tegen elkaar af te wegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *