De juiste powerbank bij uw telefoongebruik

Nog even snel de route checken, je ticket laten scannen bij een festival en nog even een foto maken van de natuur. Op deze momenten mag je telefoon echt niet uitvallen. Met een powerbank is het heel makkelijk om deze vervelende momenten te voorkomen. Maar hoe kiest u de juiste powerbank bij uw telefoon gebruik is het bijvoorbeeld een power bank met 12000mah of kiest u voor een Xiaomi powerbank 20000mah. In dit artikel geven we u 5 tips zodat u de juiste powerbank kan kiezen bij uw telefoongebruik.

Capaciteit

Iedere powerbank beschikt over een aantal mAH. Hoe hoger deze waarde is hoe meer energie de powerbank op kan slaan. Met een Xiaomi powerbank 20000mAh kan een iPhone 6 wel 8 keer volledig opgeladen worden. De hoeveelheid oplaadbeurten is afhankelijk van de capaciteit van de batterij is uw smartphone. Als u een powerbank alleen bij noodgevallen gebruikt is het verstandig om een powerbank aan te schaffen die over dezelfde capaciteit als uw telefoon beschikt. Deze powerbanks zijn vaak een stuk goedkoper en zijn in staat om uw telefoon eenmalig volledig op te laden. Wanneer u dagelijks gebruikt maakt van een powerbank is de Xiaomi 10000 of 20000 mAh een echte aanrader. Bij iedere telefoon is de capaciteit van de batterij anders, op het internet is de capaciteit van uw smartphone heel makkelijk terug te vinden.

Formaat

Bij aanschaf van een powerbank speelt het formaat van de powerbank ook een grote rol. Als je dagelijks een heel klein beetje energie nodig hebt zal een kleine powerbank aan uw wensen voldoen. Wordt de powerbank veel intensiever gebruikt? Dan is het verstandig om een powerbank 12000mAh aan te schaffen door de grote hoeveelheid energie zal het formaat wel groter zijn.

Oplaadsnelheid

Ook de oplaadsnelheid kan per powerbank heel erg verschillen. Deze snelheid wordt aangegeven in ampère. Hoe hoger deze waarde hoe sneller de smartphone opgeladen is. Deze waarde wordt aangegeven tussen de 1 en 3,5 ampère. De Xiaomi powerbank 10000 heeft beschikking over 2,1 ampère uw telefoon zal dan even snel opladen zoals u gewend bent.

Bestendigheid
Gebruikt u een powerbank alleen tijdens een avontuurlijke vakantie of tijdens een bezoek aan en festival? Dan is het verstandig om voor een powerbank te kiezen die wel een stootje kan verdragen. Een aantal powerbanks zijn zelf bestand tegen water. Tijdens een avontuurlijke vakantie is het niet altijd mogelijk om de powerbank op te laden met stroom. Daar is ook een juiste oplossing voor gevonden met een aantal powerbanks is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van zonne-energie.

Aansluiting

Bij de meeste powerbanks heb je toch een kabeltje nodig om de telefoon op te laden. Sommige powerbanks beschikken over een ingebouwd kabeltje. Om frustraties te voorkomen is het verstandig om de powerbank met de juiste aansluiting te kiezen. Voor degene die een hekel hebben aan de oplaadkabeltjes is het ook mogelijk om voor een batterij case te kiezen. Dit is een beschermhoesje voor de smartphone en tegelijkertijd ook een powerbank.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *