kpn

KPN klanten kunnen buitenshuis live TV kijken via app

Uiterlijk 1 april kunnen KPN klanten met een Interactief TV-abonnement met hun smartphone en tablet in heel Nederland live televisie kijken via de app van KPN, Interactieve TV Online. Tot nu toe was het alleen mogelijk om via het eigen modem gebruik te maken van deze functie.

Eind januari kondigde KPN al aan dat er een update zou komen voor de app, welke begin deze maand uitgerold zou moeten zijn voor alle klanten. Dit is nu dus een maand uitgesteld. De uitrol van de nieuwe versie van de app bleek toch complexer te zijn dan gedacht.

Aantal zenders

Via het eigen modem kan naar bijna honderd televisiezenders gekeken worden via de app. Buitenshuis is dit aanbod een stuk kleiner met 25 tv-zenders. Dit is ook kleiner dan bij Ziggo en UPC welke allebei meer dan 40 zenders bekeken kunnen worden. Het voordeel bij KPN is dat er wel naar opgenomen tv-programma’s gekeken kan worden wat bij Ziggo en UPC niet mogelijk is.

Nieuw mobiel abonnement

Als je een nieuw mobiel abonnement wilt kun je jouw gewenste kenmerken invullen in de vergelijker en direct zien welk abonnement iets voor jou is. Zowel sim only abonnementen als abonnementen in combinatie met een telefoon zijn mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *