kpn hi

Mobiele jongerenprovider Hi gaat verder als KPN

KPN heeft besloten te stoppen met jongerenprovider Hi. Na bijna twintig jaar betekent dit het einde van de provider die zich al vanaf 1996 richtte op jongeren. De klanten van Hi behouden hun huidige abonnement en voorwaarden. Vanaf 1 mei gaat Hi officieel verder onder de naam van KPN.

Hi en KPN naar elkaar toegegroeid

De reden dat KPN stopt met Hi is dat ze volgens de provider naar elkaar toe zijn gegroeid. De klanten van zowel Hi als KPN kregen steeds meer dezelfde wensen en ook het aanbod wordt steeds gelijkwaardiger, mede door de opkomst van 4G.

Overzetten van klanten naar KPN

Het overzetten van de klanten van Hi naar KPN wordt automatisch gedaan en klanten hoeven hier niets voor te doen. Ook blijft hun telefoonnummer onveranderd. De planning is dat op 1 juli alle klanten zijn overgezet, waarna Hi definitief verdwijnt. De klanten van Hi krijgen een “upgrade cadeau” van KPN, het is nog niet duidelijk wat dit precies inhoudt. Alle klanten krijgen een persoonlijk bericht hierover en kunnen zelf via de website bekijken wanneer zij overgezet worden.

Hi winkels

De 52 Hi winkels in het hele land worden gesloten. KPN heeft aangegeven het merendeel van de werknemers van Hi onder te kunnen brengen bij de provider zelf. KPN heeft aangegeven dat Simyo en Telfort nog wel blijven staan als ‘virtuele providers’ van het bedrijf.

Nieuw mobiel abonnement

Bel jij momenteel met een Hi abonnement en wil je overstappen? Vul jouw wensen in voor een sim only abonnement of voor een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon en stap over!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *