kpn

KPN maakt eigen dramaserie voor internet en interactieve tv

Eind 2016 komt KPN met een eigen tv-serie die online en via interactieve tv uitgezonden wordt. De serie van KPN heet Brussel en is geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine.

KPN aanbod

Brussel gaat onder andere over een Nederlandse eurocommissaris en een NAVO beroepsmilitair. De KPN serie komt beschikbaar via interactieve tv, interactieve tv online en KPN Play. Het is nog niet bekend welke acteurs in de nieuwe serie gaan spelen. Na de serie Brussel is het de bedoeling dat er ook muziek en sport beschikbaar komen die alleen voor KPN-klanten te bekijken is.

Het is nog niet duidelijk om welke sporten dit gaat. Momenteel heeft KPN wel de Goal Alert-app, die in beperkte mate toegang biedt tot video’s van doelpunten uit de Eredivisie. Deze zal in ieder geval worden uitgebreid met de voor- en nabeschouwingen van Eredivisie wedstrijden. Ook wil KPN portretten van sporters gaan uitzenden.

Nieuwe aanbod gratis voor KPN klanten

Voor KPN-klanten is het nieuwe aanbod gratis beschikbaar. De serie Brussel is via KPN Play later dit jaar wel tegen betaling beschikbaar voor consumenten die geen KPN-klant zijn.

KPN wil zich met het nieuwe aanbod onderscheiden van de concurrentie op de internet- en tv markt. Het is een primeur voor een Nederlandse provider om een eigen serie te maken.

Alles in 1 vergelijken

Wil jij ook direct de nieuwe serie Brussel van KPN zien? Vul jouw adresgegevens in onze vergelijker in en bekijk direct welk KPN abonnement jij kunt ontvangen. We vergelijk alles in 1 pakketten en ook mobiele abonnementen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *