XS4ALL

XS4ALL wil mogelijk dienst uitbreiden als virtuele telecomprovider

Internetprovider XS4ALL zit eraan te denken om een volwaardig virtuele operator te worden en dus ook belminuten en sms’jes aan te bieden. XS4ALL klanten die al een vast internetabonnement hebben zouden mogelijk 500 MB per maand aan gratis data krijgen.

Huidige aanbod XS4ALL

Momenteel biedt XS4ALL wel internetabonnementen aan voor onderweg, bijvoorbeeld voor laptop- en tabletgebruik. De provider heeft een enquête gehouden onder zijn klanten waaruit blijkt dat het bedrijf overweegt een volwaardig virtuele operator te worden. Dit zou dan op het netwerk zijn van moederbedrijf KPN, inclusief 4G toegang. Het zou dan in ieder geval mogelijk zijn om sim only abonnementen af te sluiten.

Nog geen zekerheid bij XS4ALL

Niels Huijbregts, woordvoerder van XS4ALL, geeft aan dat de enquête inderdaad is gehouden maar dit betekent volgens hem niet dat er ook echt mobiele abonnementen komen. Het is nog niet duidelijk wanneer de provider de knoop doorhakt wat betreft deze keuze.

Prijzen van eventuele mobiele abonnement

Het is niet duidelijk of abonnees ook belminuten af moeten nemen als ze een vast XS4ALL internetabonnement hebben, en dus gratis 500 MB internet krijgen per maand. De prijzen van de sim only abonnementen zouden zijn:

  • 2 GB internet voor 10 euro
  • 5 GB internet voor 15 euro
  • 15 GB internet voor 20 euro

Bellen zou 10 euro per maand kosten voor 350 minuten of je kunt kiezen voor onbeperkt bellen voor 20 euro. Sms’en zou geen geld kosten. Het sim only abonnement zou een contractduur hebben van een maand.

Mobiele abonnementen vergelijken

Wil jij meer data in je mobiele abonnement? Of wil je juist een goedkoper sim only abonnement? Vul jouw wensen in onze vergelijker in en bekijk direct welke providers voor jou de beste abonnementen bieden. We vergelijken zowel mobiele abonnementen als sim only abonnementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *